K závěru školního roku už neodmyslitelně patří tradiční Garden Party, které se účastní jak studenti a jejich rodiče, absolventi a přátelé školy, tak i budoucí studenti našeho gymnázia.

I letos byl pro účastníky připraven bohatý program – zpívalo se, tančilo, hrály se scénky v cizích jazycích. Důležitým bodem programu bylo slavnostní předávání cen nejlepším studentům ČAG pro tento školní rok, kteří byli nominováni do různých kategorií. Zde přinášíme shrnutí udělených cen.

Cenu pro nejlepšího studenta nižšího gymnázia získal Daniel Neubauer z kvarty.

Cenu pro nejlepšího studenta vyššího gymnázia získala Alžběta Kozlová ze 3. ročníku

Cenu Petera de Graafa pro nejlepšího studenta anglického jazyka obdržela Amélie Šimurdová ze 3. ročníku

Cenu pro nejlepšího studenta německého jazyka v programu DSD obdržela Karolína Děkanová z oktávy

Cenu Zdeňka Rebana za reprezentaci ČAG získal Jakub Valuch ze septimy

Cenu Manželů Zahradníkových získala Štěpánka Matoušová ze septimy

Historicky první cenu Studentského fóra ČAG obdržel pan školník Radek Borovka 😊

Kromě kulturního programu byl pro budoucí studenty ČAG připraven doprovodný program, během kterého měli možnost poznat prostředí naší školy a seznámit se s novými spolužáky a třídními učiteli.

Na školním hřišti bylo po celou dobu zajištěno občerstvení, které připravili sami studenti a ukázali nám své kulinářské umění. Ochutnali jsme spoustu dobrot, obzvláště bychom chtěli zmínit slané a sladké pečivo upečené v naší „pravěké“ peci.

Na závěr už zbývá jen poděkovat všem, kteří se podíleli na tvorbě programu a především hlavní organizátorce celé akce Petře Klee. Děkujeme za vaši účast, věříme, že jste si to užili stejně jako my a těšíme se zase za rok! 😊